Trajectory BV biedt de volgende producten en diensten:

 

C-Estimate
Uw instelling, organisatie of bedrijf voert activiteiten uit. Vanuit die activiteiten wilt u weten wat de personele bezetting zou moeten zijn. Ook wilt u personeel zo flexibel mogelijk organiseren. En uiteraard moeten deze activiteiten wel exploitabel zijn.

Met C-Estimate krijgt u dit alles direct in beeld. C-Estimate is door ons ontwikkeld vanuit de methode Capaciteitsmanagement van L-Concept Consultancy BV. Primair is C-Estimate ontwikkeld voor alle facetten van de gezondheidszorg: care & cure. Maar ook gemeenten, onderwijs en productiebedrijven passen uitstekend in C-Estimate.

Maatwerkoplossingen
Uw werkzaamheden zijn zodanig dat het vraagt om een softwareoplossing. Maar in de markt heeft u niet een passende applicatie gevonden.Trajectory BV brengt uw situatie in beeld en zal met u de softwareoplossing ontwikkelen.

Pakketselecties
U bent op zoek naar een softwareoplossing passend bij uw specifieke situatie. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste leverancier. Wij maken met u een pakket van eisen en wensen en begeleiden u door het gehele selectieproces.

Implementatie en training
Een software-oplossing gaat maximaal effectief werken als er een gedegen implementatietraject wordt gevolgd. Voor zowel softwareleveranciers als voor eindgebruikers verzorgen wij implementatietrajecten van A tot Z. U kunt dan denken aan projectbeschrijvingen, projectplannen, projectbegeleiding en het verzorgen van gebruikerstrainingen.