L-Concept Consultancy BV
Voor L-Concept Consultancy BV hebben wij C-Estimate gerealiseerd. C-Estimate is 1 op 1 gemaakt op basis van Capaciteitsmanagement, zoals L-Concept Consultancy BV die heeft ontwikkeld.
L-Concept Consultancy BV is een strategische partner als het gaat om het ontwikkelen van visie en functionaliteit van onze producten.

Ultraware
Ultraware ontwikkelt al ruim tien jaar samen met klanten software oplossingen die naadloos passen in de organisatie. Op basis van de kennis van de klant en ervaring in het ontwikkelen en inzetten van de nieuwste technologieën, komt Ultraware tot een optimaal bedrijfsproces. Of het nu gaat om backoffice applicaties, webapplicaties of apps voor mobiele telefoons, Ultraware heeft de kennis in huis. 

Sata-Computerservice: Computerondersteuning aan huis
Sata-Computerservice  lost uw computerproblemen aan huis op. Dit wordt gedaan door jonge ICT studenten. Dat houdt uw kosten laag en de kwaliteit van ondersteuning hoog! Van het oplossen van computerproblemen, het instellen van uw draadloze netwerk tot het installeren van software. Sata-Computerservice biedt ondersteuning voor al uw computer gerelateerde zaken!

Sata-Computerservice is een handelsnaam van Trajectory BV.